Prezenta in Social Media

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

joi, 25 decembrie 2014

Craciun Binecuvantat cu pace si liniste in suflete si un An Nou Imbelusgat va doresc tuturor .


Astazi,in aceasta Sfanta zi de sarbatoare, cand Fiul Lui Dumnezeu a venit pe pamant intrupandu-se din Sfanta Fecioara Maria in ieslea saracacioasa din Betleem deoarece nimeni din neamul poporului ales nu l-a primit in casele de oaspeti cu toate ca ,, Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit " va doresc un Craciun cu pace si liniste sufleteasca . In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca si voi sa fiti alaturi de ingeri si sa pastrati in suflet acest mesaj. 
Si nu uitati: iubire...pace...credinta...lumina...deoarece Iisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur.Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn.Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.Lumina Sfanta a marii sarbatori sa iti aduca sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor.CRACIUN FERICIT!
 
COLINDE, COLINDE E VREMEA COLINDELORDe asemenea va invit sa vizionati vernisajul Expozitiei Internationale ,, Nasterea Domnului motiv de bucurie si sarbatoare a intregii crestinatati "

Si un video mai nonconformist ,, Digital story of Nativity "Anul acesta sunt 10 ani de cand slujesc invatamantului romanesc si va invit sa vedeti locurile pe unde am umblat si sa va invit sa participati in Cursurile Erasmus Plus pe care Noi, Compania Euneos din Finlanda le vom organiza http://bitly.com/euneostraining4ro

A fost o placere pentru mine sa fiu trainer pentru cursul Erasmus Plus organizat de Euneos  in Benalmadena, Spania in Noiembrie 2014

Un comentariu:

  1. Mai multe informatii despre Cursurile Erasmus Plus organizate de Euneos http://bitly.com/euneostraining4ro

    RăspundețiȘtergere

Share google +1 button

c